Haastepyöräily ja kävelykampanja liikuttaa ulkoilun iloksi

Uutiset
Vielä on aikaa osallistua haastepyöräily -kampanjaan tai lähde mukaan Naantali askel askeleelta -kävelykampanjaan. Haastepyöräily kestää vapusta juhannukseen.
Kuvassa piirretty pyöräilijä

Vappuna alkoi haastepyöräily -kampanja, jonka tavoitteena on kannustaa kaiken ikäisiä ja kuntoisia kuntalaisia pyöräilemään. Pyöräilemällä voit kerätä kilometrejä Naantalin kaupungin yhteispottiin!  Katso haastepyöräilyn kampanjavideo 

Haastepyöräilyyn osallistuminen on helppoa:

  • Lataa ilmainen mobiilisovellus sovelluskaupasta, jonne kirjaukset ja suoritus merkitään kilometreinä
  • Suorituksen voi tehdä polkupyörällä, sähköpyörällä, tandempyörällä ja kickbikellä  
  • Kirjaus edellyttää 10 km yhtäjaksoista pyöräilyä
  • Lisäksi kirjauksen voi tehdä haastepyöräilylaatikkokirjauksena kirjausvihkoihin tai haastepyöräilykorttiin (kortin saat asiointipisteestä)   

Saariston kirjauslaatikot sijaitsevat:   

  • Velkua Livonsaaren kauppa ja Kummeli   
  • Merimasku Osuuspankin luona oleva vaja ja palvelupiste   
  • Rymättylä Tanilantie, Nurvalantie 6 (lato), Poikko (Rymättyläntie ja Ruokonraumantie risteys), Kurala (Ylttistentien ja Kuralan rantatien risteys), vanha vesilaitos (Taipaleentie 11), Kärysniementien ja Kankareentien risteys (lato), Heinäinen (Peltolantien ja Heinäistentien risteys), Salonkylä (Kinttalanrauman sillanluona), Salonkylän ja Tammihaantien risteys, Airismaa (Maanpäätie ja Luotojentien risteys), Aasla (Luotojentie 859) ja Kuivainen.   

Kaikkien pyöräilykirjauksia tehneiden kesken arvotaan liikunta-aiheisia palkintoja.

Naantali askel askeleelta -kävelykampanja

10.5. unelmien liikuntapäivänä alkoi Naantali askel askeleelta -kävelykampanja. Kampanja jatkuu aina 15.8 asti. Kerää kilometrejä Naantalin maisemissa kävellen tai juosten. Ilmoita yhteen lasketut kilometrit koko kampanja-ajalta 27.8. mennessä. Liikunta voi olla kuntoliikuntaa tai arki- ja hyötyliikuntaa. Kerätyt kilometrit ilmoitetaan sähköisen kävelykampanjan linkin kautta.

Ota kuvia tai videoita reittisi varrelta Naantalin maisemista. Postaa kuvasi Facebookiin tai Instagramiin. Käytä postauksissa hashtageja: #kävelykampanja #naantaliaskelaskeleelta. Paras kuva tai video sekä eniten kilometrejä keränneet palkitaan. Muutamia palkintoja arvotaan myös kaikkien osallistujien kesken. 

Kuvassa temppuilevia lapsia

Lisää liikuttavia tapahtumia ja toimintoja 

narrow
Päivitetty viimeksi
11.5.2021 15:32

Asiasanat

Kulttuuri ja vapaa-aika
Liikunta ja ulkoilu