Merimaskun lähikirjastossa voi nyt asioida myös omatoimisesti

Uutiset
Merimaskun lähikirjastossa on otettu tällä viikolla käyttöön omatoimiaika, jolloin kirjastossa voi asioida myös normaalien palveluaikojen ulkopuolella. Omatoimiaikana kirjastoon sisään kirjaudutaan kirjastokortilla ja siihen liitetyllä tunnusluvulla.
Merimaskun kirjaston sisäänkäynti

Merimaskun lähikirjastossa pääsee nyt asioimaan entistä joustavammin, sillä normaalien palveluaikojen lisäksi asiakkaiden käytössä on omatoimiaika. Omatoimiaika on arkisin klo 7–20 ja pyhinä ja viikonloppuina klo 7–17. Omatoimiaikana voi lainata ja palauttaa aineistoja automaatilla, noutaa omia varauksia ja lukea lehtiä. Kirjastossa voi käyttää myös asiakastietokonetta ja langatonta verkkoa.

Omatoimiaikana kirjastoon pääsee näyttämällä omaa Vaski-kirjastokorttia ulko-ovella sijaitsevassa lukijalaitteessa ja näppäilemällä tunnusluvun. Tunnusluku on sama, jota käytetään mm. verkkokirjastossa ja automaateilla. Mikäli kirjastokorttiin ei ole vielä liitetty tunnuslukua, saa sen palveluaikana kirjastosta.

Jokainen asiakas kirjautuu omatoimikirjastoon omalla kirjastokortilla, poikkeuksena ovat huoltajan seurassa tulevat lapset. Asiakas sitoutuu kirjautumalla noudattamaan kirjaston käyttösääntöjä. Omatoimiaikana kirjaston tiloja valvotaan kulunvalvonnalla ja tallentavalla kameravalvonnalla.

Merimaskun lähikirjaston palveluajat pysyvät ennallaan eli henkilökunta on paikalla ma ja ke klo 13-19 ja ti, ke ja pe klo 9-15. Opastusta omatoimikirjaston ja automaatin käyttöön saa kirjaston henkilökunnalta palveluaikoina.

Merimaskun lähikirjaston aukioloajat:

Palveluajat:

  • ma ja to klo 13–19
  • ti, ke ja pe klo 9–15, (aattopäivinä klo 10–15)

Omatoimiajat: 

  • arkisin klo 7–20
  • viikonloppuisin ja juhlapyhinä klo 7–17

Kirjastojen ajantasaiset aukioloajat löydät kirjaston verkkosivuilta ja Vaski-verkkokirjastosta.

Päivitetty viimeksi
5.5.2023 10:32

Asiasanat

Kulttuuri ja vapaa-aika