Naantali polki Haastepyöräilykampanjassa 33672 kilometriä

Uutiset
Haastepyöräilykampanja on Naantalin osalta ohi, ja kampanjan aikana poljettiin ennätykselliset 33672 kilometriä. Kampanjan voittajakuntia olivat Karvia, Huittinen ja Eura.
Tyttö istuu pyörän satulassa.

Haastepyöräilykampanjassa kilometrejä kertyi naantalilaisten osalta reilut 33000, mikä tekee väkilukuun suhteutettuna 1,70 kilometriä per asukas. Viime vuoden tulokseen verrattuna tämän vuoden kilometrisaldo on huima; viime vuonna Naantalissa poljettiin kampanjan aikana 20427 kilometriä.

Haastepyöräilykampanjassa oli mukana yhteensä 41 kuntaa ja kaupunkia, ja kilpailussa oli kolme eri sarjaa. Alle 5000 asukkaan sarjan voitti Karvia, yli 5000 asukkaan sarjan voitti Huittinen ja suurten kuntien (yli 10 000 asukasta) sarjan voitti Eura.

Haastepyöräilykampanja järjestettiin yhdessä LiikUn (Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry) sekä osallistujakuntien liikuntatoimien kanssa. Kaikkien osallistuneiden pyöräilijöiden kesken arvotaan palkintoja, joista voittajille ilmoitetaan erikseen. Pääpalkintoina arvotaan kolme Firstbeat-hyvinvointimittausta.

Lue täältä LiikUn tiedote tämän vuoden Haastepyöräilykampanjasta.

Päivitetty viimeksi
4.7.2023 14:42

Asiasanat

Liikunta ja ulkoilu