Naantalin ilmasto- ja ympäristötyölle avattu nettisivut

Uutiset
Saaristomaisema Rymättylän karhuvuorelta

Naantalin kaupunki on sitoutunut ilmastotyönsä kehittämiseen liittymällä Hinku-kuntien verkostoon. Osana ilmastotyötä panostetaan myös ilmastoasioiden viestintään, ja kaupungin nettisivuille on avattu tätä tarkoitusta varten omat ilmasto- ja ympäristötyö -sivut. Sivuilta voit tutustua kaupungin ympäristöohjelmaan, ilmastotiekartan laadintaan ja Hinku-työryhmään. Sivuilta löytyvät myös ajankohtaiset ympäristöuutiset ja tietoa mahdollisuuksista osallistua ilmasto- ja ympäristötyöhön. Myös aiheeseen liittyvien kyselyjen tulokset julkaistaan nettisivuilla.

Naantalin ilmasto- ja ympäristötyö -sivujen avulla halutaan koota kaupungin ilmasto- ja ympäristötyötä koskeva tieto yhteen paikkaan, jotta työn edistymistä on helppo seurata. Viestinnän tavoitteena on myös saada alueen asukkaat ja yritykset mukaan ilmastotyöhön.

Asukkaat ovatkin osoittaneet kiinnostusta ympäristöasioita kohtaan, sillä esimerkiksi asukkaille kesällä 2022 järjestettyyn ilmastokyselyyn vastasi 136 kaupungin asukasta tai työntekijää! Kyselyn tuloksia hyödynnetään ilmastotiekartan laatimisessa ja tulevista ilmastotoimista tiedotetaan niin ikään uudella sivustolla. Toivottavasti saamme mahdollisimman monta asukkaiden toivetta toteutettua!

Tutustu uusiin verkkosivuihin osoitteessa www.naantali.fi/ilmastotyo

Päivitetty viimeksi
16.8.2022 16:41

Asiasanat

Asuminen ja ympäristö
Ympäristö