Naantalin saaristotiedotteet yhdistyvät

Uutiset
Jäätyneitä koivun oksia auringonpaisteessa.

Naantalin kaupunki yhdistää Rymättylän, Merimaskun ja Velkua-Livonsaaren saaristotiedotteet ja alkaa julkaista tammikuusta 2022 alkaen koko saariston yhteistä saaristotiedotetta.

Koko saaristoalueen ajankohtaiset asiat yhteen kokoava uusi tiedote ilmestyy edelleen 11 kertaa vuodessa, ja se jaetaan Rymättylän, Merimaskun, Velkuan ja Livonsaaren alueen asukkaille. Saaristotiedote julkaistaan myös kaupungin verkkosivuilla, joten julkaisuja voivat seurata myös muualla asuvat, kuten vapaa-ajan asukkaat, ja eri kaupungin sidosryhmät.

Uudistuksen myötä eri puolilla saaristoa asuvat saavat tietoa koko Naantalin saariston alueen tapahtumista ja muista ajankohtaisista asioista yli vanhojen kuntarajojen. Tiedotteen sisältö jaotellaan edelleen alueittain, jotta esimerkiksi oman kotialueen aktiviteetit ovat edelleen helposti löydettävissä.

Saariston yhdistyksillä on edelleen mahdollisuus julkaista ilmoituksiaan uudessa saaristotiedotteessa.

Tammikuun 2022 saaristotiedotteen painetun version ensimmäiselle sivulle on eksynyt virhe: Tiedotteessa kerrotaan edelleen Rymättylän, Merimaskun, Velkuan ja Livonsaaren asioista, ei Askaisten. Pahoittelemme asiaa!

Päivitetty viimeksi
27.12.2021 13:02

Asiasanat

Osallistuminen ja päätöksenteko
Viestintä