Velkuan lähikirjaston uusi omatoimiaika otettu käyttöön

Uutiset
Velkuan lähikirjastossa voi asioida nyt myös omatoimisesti kirjastokortilla ja siihen liitetyllä tunnusluvulla. Omatoimiaika on arkisin klo 7–20 ja viikonloppuina klo 7–17. Omatoimiajan lisäksi Velkuan kirjastossa voi edelleen asioida myös palveluaikoina tiistaisin ja torstaisin klo 9-15.
Velkuan lähikirjasto

Velkuan lähikirjastossa on otettu maanantaina 19.6. käyttöön uusi omatoimijärjestelmä, joka mahdollistaa kirjastossa asioinnin kirjastokortilla normaalien asiakaspalveluajan ulkopuolella. Omatoimiaikaa on joka päivä: arkisin klo 7–20 ja pyhinä ja viikonloppuina klo 7–17. Omatoimisesti on mahdollista lainata ja palauttaa aineistoja automaatilla, noutaa omia varauksia ja lukea lehtiä. Kirjastossa voi käyttää myös asiakastietokonetta ja langatonta verkkoa.

Omatoimiaikana kirjastoon pääsee näyttämällä omaa kirjastokorttia ulko-ovella sijaitsevassa lukijalaitteessa ja näppäilemällä korttiin liitetyn tunnusluvun. Jokainen asiakas kirjautuu omatoimiaikana kirjastoon omalla kirjastokortilla, poikkeuksena ovat huoltajan seurassa tulevat lapset. Omatoimiaikana kirjaston tiloja valvotaan kulunvalvonnalla ja tallentavalla kameravalvonnalla. Jos kirjastokorttiin ei ole vielä liitetty tunnuslukua, saa sen palveluaikana kaikista Vaski-kirjastoista. Henkilökunta opastaa tarvittaessa omatoimilaitteiden käyttöä.

Kirjastoon kuljetaan meren puoleisista ovista. Ulko-ovien vieressä sijaitsee palautuslaatikko, johon voi jättää palautettavaksi lainoja, kun henkilökunta ei ole paikalla. Huomioithan, että palautuslaatikkoon jätetyt kirjat rekisteröityvät palautetuiksi vasta seuraavana kirjaston aukiolopäivänä, jolloin henkilökunta on paikalla.

Velkuan lähikirjaston aukioloajat:

palveluajat

tiistaina ja torstaina klo 9–15

omatoimiajat

arkisin klo 7–20

viikonloppuisin ja juhlapyhinä klo 7–17

Huom! Velkuan palvelupiste-kirjasto on kiinni viikolla 27 ( 3.–7.7.).

Tarvittaessa voit olla yhteydessä myös Naantalin pääkirjastoon p. 040 194 2096 (1. krs),
044 417 1218 (2. krs) tai kirjasto@naantali.fi.

 

 

 

Päivitetty viimeksi
27.6.2023 13:26

Asiasanat

Kulttuuri ja vapaa-aika
Kasvatus ja koulutus