Naantali julkaisee yritysopaskirjan

Uutiset
Käsi ojentaa toiselle paperikassin, jossa lukee "Parasta Naantalista"

Naantalin kaupunki julkaisee painetun uuden yritysoppaan keväällä 2025. Aurinkokaupungin palveluoppaaseen kerätään kattavasti tiedot Naantalin, Rymättylän, Merimaskun, Livonsaaren ja Velkuan alueen yrityspalveluista.

- Tavoitteena on luoda Naantalin alueen omat keltaiset sivut kirjan muodossa. Tällaista painettua opasta ovat kaivaneet sekä yrittäjät itse että kuntalaiset, sanoo Naantalin kaupungin elinkeinopäällikkö Lassi Rosala.

Hänen mukaansa opaskirjaa jaetaan telinejakeluna ympäri kuntaa. Alustava painosmäärä on tuhat kappaletta, lisää painetaan tarpeen mukaan. Yrityspalveluja esittelevä kirja julkaistaan myös Naantalin kaupungin verkkosivuilla.

Naantalissa ja sen saaristossa toimivien yritysten esittelykirjan työstäminen aloitettiin elokuussa. Hanketta varten kaupunki on palkannut määräaikaisen projektityöntekijän, toimittaja Pauli Komsin.

Yrittäjät mukaan oppaaseen maksutta

Yritysoppaan tiimoilta Naantalin elinkeinopalvelut ovat yhteydessä alueen yrityksiin syksyn 2024 aikana. Yrittäjät voivat jo nyt täyttää tietonsa oppaaseen ilmaiseksi verkossa: www.naantali.fi/yritysopas.

- Naantali haluaa edistää paikallisten yritysten menestystä. Samalla kirja palvelee Naantalin asukkaita, jotka haluavat ostaa tuotteita ja palveluita paikallisilta yrittäjiltä, Rosala painottaa.

Naantalin yrityskentän painettu palveluopas täydentää netissä toimivan Hoods-karttapalvelun tarjoamaa. NaantaliWorks-verkkopalvelu puolestaan keskittyy pääasiassa yritysten keskinäiseen viestintään ja yhteistyömahdollisuuksien hakemiseen.
 

Päivitetty viimeksi
13.9.2024 9:09

Asiasanat

Työ ja yrittäminen
Yritysyhteistyö ja verkostoituminen