Naantali-päivänä onnistunut skeittitapahtuma

Uutiset
Nuorisopalvelut järjestivät perjantaina 23.8. Naantali-päivänä ensimmäistä kertaa nuorille oman skeittitapahtumansa Kuparivuoren Skeittiparkilla.
Naantali-päivän skeittitapahtumassa nähtiin nuorilta huikeaa osaamista. Kuvassa Alma Haapala. Kuva: Heidi Häyry

Nuorisopalvelut järjestivät perjantaina 23.8. Naantali-päivänä ensimmäistä kertaa nuorille oman tapahtumansa. Naantalin skeittiparkki on alueellisesti kehuttu ja tarjoaa hyvät puitteet alan harrastajille, joten sen ympärille oli sovelias toteuttaa vauhdikkaat iltasessarit.

Illan suunnittelussa oli mukana Nuutti Päällysaho, jolla on kokemusta myös skeittauksen SM-osakilpailuista. Hän myös juonsi asiantuntevasti Best trick -osion ja jakoi kannustusta temppukilvoitteluun osallistuneille. Hänen apunaan ja toisena tuomarina oli Saana Kaistaniemi Turun Tyttörullalautailijoista. Kilpasarjoja oli kaksi: alle ja yli 15-vuotiaat.

Kaiken kaikkiaan skeittitapahtumassa oli noin 75 kävijää – skeittaajia, skuuttaajia ja ihan vaan kiinnostunutta yleisöäkin. Palkintoina oli elokuvalippuja ja lahjakortteja alan liikkeisiin.
Menevää ja rentoa musiikillista tunnelmaa tapahtumassa ylläpiti DJ-Siiri.

Ensi kertaa järjestetty tapahtuma poiki nuorten ja vanhempien palautteina hyviä jatkoideoita.
— Jatkoa tälle tietenkin toivottiin ja skuuttaajille omaa tapahtumaa. Se voisi olla ennen skeittikisaa tai sitten heille kokonaan erikseen. Samoin kesällä voisi nuorisopalvelut toteuttaa skeittiparkilla kevyempiä pop-up-päiviä, kertovat tiimellyksessä mukana olleet erityisnuorisotyöntekijä Krista Lampolahti ja koulunuorisotyöntekijä Meeri Laiho.

Uutuutena skeittiparkin yhteydessä on Naantalin nuorisovaltuuston hankkima luvallinen graffitiseinä, jonne kuka vaan saa mennä maalaamaan. Päälle saa maalata, ja aina välillä seinä pohjamaalataan valkoiseksi.

Kuvassa: Alma Haapala
Kuva: Heidi Häyry

Päivitetty viimeksi
9.9.2024 13:42

Asiasanat

Lapsiperheet
Nuoret
Kulttuuri ja vapaa-aika