Naantalin positiivisin -tunnustuksen sai ravintoloitsija Angelo Tursi, Rymättylän positiivisin on Tommi Päivölä

Uutiset
Turun seudun positiivisimmat henkilöt on valittu Positiivisuusviikolla 2.–8.9. Valinnat tekee valintaraati, joka koostuu aiemmin valituista positiivisista henkilöistä, puheenjohtajanaan Pentti-Oskari Kangas.
Vuoden 2024 positiivisimmiksi henkilöiksi valitut kukitettuna rivissä.

Kuvassa vasemmalta: Tommi Päivölä, Pietu Sepponen, Angelo Tursi, Pentti-Oskari Kangas, Markku Veijalainen ja Silja Kosonen. Kuva: Tiina Rinne-Kylänpää.

Valinnat julkistettiin 5.9.2024 perinteiseen tapaan Aurajokirannassa, höyrylaiva Ukko-Pekalla. Valinnoissa oli tänä vuonna uutena kategoriana positiivisin kaupunkiin muuttaja.

Vuoden positiivisin naantalilainen 2024 on ravintoloitsija Angelo Tursi, joka tunnetaan erityisesti Pizzeria 450:n yrittäjänä Turussa ja nyt myös Naantalissa. Etelä-Italiasta kotoisin oleva Tursi muutti Naantaliin 2006 vaimonsa Leenan kanssa, joka myös on aikaisemmin valittu Naantalin positiivisimmaksi. 

Pizzeria 450°C on noteerattu myös Suomen ulkopuolella. Se on ollut mukana Top 50 Pizza Europe -listalla joka vuosi heti perustamisestaan lähtien. Listalle valitaan Euroopan 50 parasta pizzeriaa Italian ulkopuolelta. Lisäksi Pizzeria 450°C henkilökuntaa on palkittu vuoden pizzamaker-palkinnolla. 

Angelo toimii ravintoloitsijana myös turkulaisessa jäätelöbaarissa Gelateria Nuvole sekä pastaravintola Bastassa. Hän on tuonut Suomeen aitoja italialaisia makuja ja ruokakulttuuria. Elämänmyönteisyytensä ansiosta hän on asiakkaidensa positiivinen palvelija, joka saa aikaan hymyä ja iloisuutta asiakkaissaan.

Vuoden positiivisin rymättyläläinen 2024 on autoilija Tommi Päivölä, jonka 1999 sisarensa Iiriksen kanssa perustama I & T Päivölä Oy tekee tilausajoja nykyaikaisella ja viihtyisällä kalustolla Rymättylästä ja he palvelevat myös linjaliikennettä Naantalin alueella. Tilausajojen lisäksi yrityksen palveluihin kuuluu maa-aineksen myynti ja kuljetus. 

Kiinnostus koneisiin syttyi jo pikkupoikana ja jatkuu edelleen. Hänen sydäntään lähellä on myös veneily ja vpk-toiminta, jossa hän on ollut aktiivisesti mukana jo pitkään. Tommi on ahkera työssään ja hänen palveluhenkinen asenteensa jää asiakkaidenkin mieleen. Rymättylässä Tommi tunnetaan positiivisena kaikkien kaverina. Hän on ihminen, joka kohtelee jokaista saman arvoisesti ja tulee kaikkien kanssa toimeen.

Lämpimät onnittelut Angelolle ja Tommille!

Muut Vuoden 2024 positiivisimmat ovat:

  • Turun positiivisin: promoottori Pietu Sepponen
  • Turun positiivisin kaupunkiin muuttaja: viihteen monitoimihenkilö ”Mape” Markku Veijalainen
  • Raision positiivisin: moukarinheittäjä Silja Kosonen

Vuosien mittaan Naantalin positiivisimmiksi on valittu mm. Tiina-Rinne Kylänpää, Paki Tulonen, Lassi Lähteenmäki, Anne Ruusumo ja Kristiina Turtonen.  Rymättyläläisistä tunnustuksen ovat saaneet Tuulamaria Kangaslampi, Kaisa Suovanen, Liisa Saarni ja Maija Saarni-Tuuna sekä Sipi ja Emma Lähteenmäki. 

 

Päivitetty viimeksi
6.9.2024 10:29

Asiasanat

Kulttuuri ja vapaa-aika
Työ ja yrittäminen